Garasjeport i Arendal

Vi leverer og monterer garasjeporter i Arendal, -spesialtilpasset, med høy kvalitet og til en veldig god pris.

Hva slags port skal du ha?

Det finnes litt ulike typer porter å velge mellom, avhengig av hva du har behov for. Vi loser deg gjennom de vanligste.

Leddport.

Dette er den absolutt vanligste modellen av garasjeporter, som brukes av de aller fleste. Leddporten har en oppbygning av flere elementer som er hengslet sammen. Disse kjører i en loddrett skinne langs veggen og trekkes vannrett langs taket, slik at de gir deg godt med plass både i og utenfor garasjen.

Portene våre kommer med galvaniserte seksjoner som er lakkert med Polyuretanbelegg og Polyamid, for en sterk overflate. I tillegg er isolasjonen av kompakt høykvalitets Polyuretanskum, og seksjonene har tetninger rundt hele åpningen, også mellom seksjonene.

Dette gjør at portene tåler det varierende klimaet i Arendal godt. Varm sommer, våt høst og kald vinter skaper store svingninger som påvirker all bygningsmasse. Fordi garasjeportene er tilpasset nordiske forhold, får de lang levetid selv i dette klimaet.

Beslagene til porten sitter på innersiden av veggen, slik at du får full utnyttelse av garasjeåpningen. Dersom du vil ha varm garasje har leddporten spesielt god isoleringsevne.

Rulleport

En Rulleport består av små elementer som er hengslet sammen, rulles opp og samles i en rull. Denne modellen gir godt med plass foran og inne i garasjen. Du kan parkere rett foran porten, og i tillegg er plassen under taket inne i garasjen fri.

Portprofilen blir som standard produsert av isolert korrosjonsfri kvalitetsaluminium. Portene våre leveres med rørmotor og innvendig trykknapptablå, mottaker og 2 håndsendere.

Denne porten isolerer ikke like godt som en leddport, men er et ypperlig valg dersom du for eksempel har lite plass i garasjen, eller behov for tilgang til taket når porten står åpen.

Vippeport

Denne portmodellen er konstruert med én seksjon som vippes opp og legges inn under taket i garasjen. Disse åpnes fortere enn en leddport, men den tar mer plass og er heller ikke så isolert og tett som andre modeller. Det er relativt sjeldent at disse monteres i nye garasjer.

Spesialtilpasset garasjeport i Arendal

Vi leverer garasjeporten spesialtilpasset på mål, med selvvalgt farge og profil. Blant alle standard RAL farger og standard horisontale profiler kan du velge fritt, uten at det koster noe ekstra.

Vi skal levere en tett og holdbar port som passer din stil og din garasje, til en behagelig pris.

Lang levetid på bevegelige deler

Portenes løpehjul har lukket kulelager som gjør at porten blir stillegående og slitasjen reduseres. Strekk- eller torsjonsfjærene er beregnet for 20.000 sykluser. Dette betyr at du kan bruke porten din helt normalt i svært mange år, uten å være bekymret for slitasjen. Når vi leverer og monterer en garasjeport, så holder den lenge.

Garasjeport fra Port1 AS

Med 20 års erfaring, kvalitetsleverandører og dyktige medarbeidere på laget, kan vi levere et skikkelig produkt som ser bra ut, og holder lenge. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Port1 – Leverer og monterer din garasjeport i Arendal

Port1 – Leverer og monterer din garasjeport i Arendal