Garasjeport i Grimstad

Garasjeporter levert og montert i Grimstad, -med høy kvalitet og til en behagelig pris.

Laget for din garasje

Garasjeporten lages spesielt til din garasje. Fordi porten produseres på mål vil den passe garasjeåpningen perfekt, slik at porten blir både tett og pen. Inkludert i prisen kan du velge mellom ulike standard horisontale profiler og standard RAL-farger, slik at porten passer din garasje og din stil. 

Vi kan til og med levere porten med digital print dersom du ønsker å sette ditt eget personlige preg på den. 

Prisene våre er svært konkurransedyktige, og portene blant det beste på markedet. 

Portåpnere 

Alle portåpnerne leveres med et moderne design, integrerte ledlys og to håndsendere. Sikkerheten ivaretas ved at den automatiske utkoblingen stopper porten på en trygg måte, dersom den registrerer hindringer. For enda bedre sikkerhet, anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring.

Vi har portåpnere til garasjeporter i alle størrelser og disse har usedvanlig stillegående drift. På grunn av designet til motor/gir, og reimdriften i føringsskinnen, kan vi montere stillegående porter på opp til hele 3,3 meter porthøyde. 

Garasjeporter for norsk klima og tøff bruk

Det nordiske klimaet er krevende for alle bygningselementer. Store temperatursvingninger og skifte mellom tørr og våt luft gjør at det kun er skikkelig kvalitet som holder over tid. 

Derfor er garasjeportene vi leverer tilpasset det norske klimaet, med galvaniserte seksjoner som er lakkert med Polyuretanbelegg og Polyamid, for en sterk overflate. I tillegg er isolasjonen av kompakt høykvalitets Polyuretanskum, og seksjonene har tetninger rundt hele åpningen, også mellom seksjonene. 

Det er ikke bare selve porten som utsettes for slitasje, så alle andre deler må også tåle påkjenninger. Garasjeportene har derfor løpehjul med lukket kulelager som gjør at porten blir stillegående og slitasjen reduseres. Strekk- eller torsjonsfjærene er beregnet for hele 25.000 sykluser, som tilsvarer ca. 17 års normal bruk. Til sammenligning er det flere som leverer porter med fjærer som er beregnet for 10.000 sykluser.

Fordi kvaliteten er gjennomgående høy på alle deler, kan våre erfarne montører sikre deg en garasjeport som holder år etter år, til en veldig god pris. 

Nybygg eller erstatte gammel garasjeport?

Vi leverer porter til både nye og eldre garasjer, og ettersom vi tilpasser porten til garasjeåpningen vil vi kunne levere til de fleste garasjer i Grimstad. 

Bilmodeller er ofte mye større i dag enn de var for 20 år siden. Ved å skifte ut en gammel garasjeport kan du faktisk få større åpning uten å gjøre noe med veggen, fordi dagens beslag er mye mer kompakte. I tillegg vil en ny port bidra mye til boligen og garasjens utseende, og dermed også øke verdien på eiendommen.

Garasjeport fra Port1 AS

Port1 har 20 års porterfaring og dyktige montører. Vi tilpasser porten til hver enkelt garasje og leverer kun systemer med kvalitet i alle ledd. Derfor kan vi trygt si at du får en pen port som varer lenge, når du bestiller fra oss. Vi foretar gratis oppmåling og befaring ved bestilling. Port1 – Leverer og monterer din garasjeport i Grimstad