Garasjeport i Kristiansand

Vi leverer garasjeporter i Kristiansand med høy kvalitet, -til en behagelig pris.


Garasjeport

Ikke alle garasjeporter er like. I Norge har vi et klima som krever mye av bygningene våre, og i Kristiansand er vi spesielt utsatt for store variasjoner. Med varme somre, våt høst og kalde vintre blir påkjenningene stor.


Derfor er garasjeportene vi leverer tilpasset det norske klimaet, med galvaniserte seksjoner som er lakkert med Polyuretanbelegg og Polyamid, for en sterk overflate. I tillegg er isolasjonen av kompakt høykvalitets Polyuretanskum, og seksjonene har tetninger rundt hele åpningen, også mellom seksjonene.


Spesialtilpasset garasjeport

For at porten skal bli tett og pen leverer vi den spesialtilpasset til garasjeåpningen, i din garasje. Du kan også velge mellom ulike standard horisontale profiler og standard RAL-farger, uten noe tillegg i pris.


Målet vårt er alltid at du skal få en garasjeport som passer perfekt til din garasje i både farge og stil, til en veldig konkurransedyktig pris.


Lang levetid

Alle bygningselementer har en gitt levetid, og bevegelige deler slites ekstra mye. Derfor leveres våre porter med høy kvalitet og løsninger som er designet for å var lenge.


Portenes løpehjul har lukket kulelager som gjør at porten blir stillegående og slitasjen reduseres. Strekk- eller torsjonsfjærene er beregnet for 20.000 – 25.000 sykluser, som tilsvarer ca. 17 års normal bruk. Til sammenligning er det flere som leverer porter med fjærer som er beregnet for 10.000 sykluser.


Det finnes litt forskjellige typer porter å velge mellom. Dette er de aller vanligste:


Ulike typer porter


Leddport. Dette er den mest brukte garasjeport-modellen. Leddporten har en oppbygning av flere elementer som er hengslet sammen. Disse kjører i en loddrett skinne langs veggen og trekkes vannrett langs taket. Denne portmodellen gir deg godt med plass både i og utenfor garasjen. Man kan også parkere tett inntil porten både ute og inne. Ettersom beslagene til porten sitter på innersiden av veggen, får du full utnyttelse av garasjeåpningen. Leddporter har også best isoleringsevne.


Rulleport. Denne modellen gir fri plass foran og inne i garasjen. Du kan parkere rett foran porten, og i tillegg er plassen under taket inne i garasjen fri. Portprofilen blir som standard produsert av isolert korrosjonsfri kvalitetsaluminium. Portene våre leveres med rørmotor og innvendig trykknapptablå, mottaker og 2 håndsendere.
Vippeport. Denne modellen er konstruert med én seksjon som vippes opp og legges inn under taket i garasjen. Disse åpnes fortere enn en leddport, men den tar mer plass og er heller ikke så isolert og tett som andre modeller. Denne modellen monteres sjeldent i nye garasjer.


Garasjeport fra Port1 AS

Port1 har 20 års porterfaring og dyktige montører. Vi tilpasser porten til hver enkelt garasje og leverer kun systemer med kvalitet i alle ledd. Derfor kan vi trygt si at du får en pen port som varer lenge, når du bestiller fra oss. Vi foretar gratis oppmåling og befaring ved bestilling.


Port1 – Leverer og monterer din garasjeport i Kristiansand